Vaše rodinné recepty a tipy na vaření

Telecí krk podle šéfkuchaře Jana Kvasničky
  • Doba přípravy: 3:20 H
  • Obtížnost: pro pokročilé
  • Maso

Telecí krk podle šéfkuchaře Jana Kvasničky

Telecí krk je ideálním pokrmem do chmurného podzimního počasí. Připravte si ho doma tak, jak jej doporučuje kreativní šéfkuchař GARE Restaurants Jan Kvasnička.
Pečené slávky na borovicovém jehličí

Pečené slávky na borovicovém jehličí

Slávky v úpravě kreativního šéfkuchaře Gare Restaurants, Jana Kvasničky.
Zázvorový likér

Zázvorový likér

Likér, který vám pomůže přežít ve zdraví i sychravé počasí
Dýňové čatní (chutney) AA

Dýňové čatní (chutney) AA

Když dostanete 30 kg dýni, tak je to nadělení ... Udělejte si vynikající čatní k párkům, masu.
Květákové halušky

Květákové halušky

Velmi dobrý a jednoduchý recept pro čtyři osoby ve třech variantách.
Cuketovo sýrová roláda

Cuketovo sýrová roláda

Cuketa stokrát jinak.
Houstičky AA

Houstičky AA

Byl to jen pokus o domácí housky, protože došly, ale povedlo se.
Cuketa se sýrem

Cuketa se sýrem

Lehký oběd pro letní dny.
Drobenkový koláč bez mouky

Drobenkový koláč bez mouky

Nemůžete-li jíst mouku, pak chuť na sladké zaženete i tímto receptem.
Ovesná kaše s cibulovou marmeládou

Ovesná kaše s cibulovou marmeládou

Konzumace ovesných vloček začala být atraktivní přibližně v druhé polovině 20. století.
[12 3 4 5  >>  
TOPlist