Množství1 Porce
KategorieKuchyně, , Metoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy20 min.Tepelná úprava20 min.Celkový čas40 min.
Autor.Jarča

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

- bezinky očistit od stonků a omyjeme pod vodou
- povařte s vodou asi 15 minut
- přecedit přes plátno nebo přepasírovat přes síto
- přidat cukr a vanilku a znovu povařit 5 minut, dokud se cukr nerozpustí
- opět přecedit a přidat překapanou kávu a rum
- po vychladnutí slít do lahví
Pro silnější nátury přidáme současně s rumem i 1 litr konzumního líhu

Bezinkový likér

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

- bezinky očistit od stonků a omyjeme pod vodou
- povařte s vodou asi 15 minut
- přecedit přes plátno nebo přepasírovat přes síto
- přidat cukr a vanilku a znovu povařit 5 minut, dokud se cukr nerozpustí
- opět přecedit a přidat překapanou kávu a rum
- po vychladnutí slít do lahví
Pro silnější nátury přidáme současně s rumem i 1 litr konzumního líhu

Bezinkový likér