Množství1 Porce
KategorieKuchyněMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy20 min.Tepelná úprava30 min.Celkový čas50 min.
Autor.Jarča

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Do hrnce dáme tuk a na něm osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a párek. Pak tam přidáme papriku, zamícháme, aby se spojila s tukem a vysypeme očištěné a nakrájené brambory. Zalijeme vývarem a přidáme koření.
Občas vše pomícháme a před koncem vaření přidáme ve vodě rozmíchanou mouku a vše za stálého míchání 5 minut povaříme, aby vše zhoustlo.
Při dolévání myslete na to, že neděláte polévku, ale guláš, proto by tam tuhých přísad mělo být více než tekutiny.
Nakonec můžeme přidat zelenou papriáku a rozetřený česnek.

Bramborový guláš

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Do hrnce dáme tuk a na něm osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a párek. Pak tam přidáme papriku, zamícháme, aby se spojila s tukem a vysypeme očištěné a nakrájené brambory. Zalijeme vývarem a přidáme koření.
Občas vše pomícháme a před koncem vaření přidáme ve vodě rozmíchanou mouku a vše za stálého míchání 5 minut povaříme, aby vše zhoustlo.
Při dolévání myslete na to, že neděláte polévku, ale guláš, proto by tam tuhých přísad mělo být více než tekutiny.
Nakonec můžeme přidat zelenou papriáku a rozetřený česnek.

Bramborový guláš s párkem