Množství1 Porce
KategorieKuchyněMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy30 min.Tepelná úprava40 min.Celkový čas1 hodina 10 min.
Autor.Anitka

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Jednotlivé ingredience jednoduše smícháme a vylijeme na plech (pečící papír).
Poklademe ovocem a dáme péct asi na 170 stupňů. Čím vyšší těsto, tím méně stupňů ( třeba 160)
Pečeme si 40 minut. Asi v polovině přikryjte nahoře pečícím papírem, aby vám moučník moc neztmavnul.

Bublanina

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Jednotlivé ingredience jednoduše smícháme a vylijeme na plech (pečící papír).
Poklademe ovocem a dáme péct asi na 170 stupňů. Čím vyšší těsto, tím méně stupňů ( třeba 160)
Pečeme si 40 minut. Asi v polovině přikryjte nahoře pečícím papírem, aby vám moučník moc neztmavnul.

Bublanina ze šlehačky