Množství1 Porce
KategorieKuchyněMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy20 min.Tepelná úprava40 min.Celkový čas1 hodina
Autor.Anitka

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Můžeme postupovat tradičně, tzn. ušlehat máslo s cukrem, pak postupně přidávat žloutky a potom pomalu vmíchat mouku s kypřícím práškem a sněhem z bílků.
Nebo nahradit máslo olejem a jednotlivé ingredience smíchat najednou.
Těsto vylijeme na plech (pečící papír).
Poklademe ovocem a dáme péct asi na 170 stupňů. Čím vyšší těsto, tím méně stupňů ( třeba 160)
Pečeme asi 40 minut. Asi v polovině přikryjte nahoře pečícím papírem, aby zůstal moučník světlý.

Bublanina

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Můžeme postupovat tradičně, tzn. ušlehat máslo s cukrem, pak postupně přidávat žloutky a potom pomalu vmíchat mouku s kypřícím práškem a sněhem z bílků.
Nebo nahradit máslo olejem a jednotlivé ingredience smíchat najednou.
Těsto vylijeme na plech (pečící papír).
Poklademe ovocem a dáme péct asi na 170 stupňů. Čím vyšší těsto, tím méně stupňů ( třeba 160)
Pečeme asi 40 minut. Asi v polovině přikryjte nahoře pečícím papírem, aby zůstal moučník světlý.

Bublanina