INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Můžeme postupovat tradičně, tzn. ušlehat máslo s cukrem, pak postupně přidávat žloutky a potom pomalu vmíchat mouku s kypřícím práškem a sněhem z bílků.
Nebo nahradit máslo olejem a jednotlivé ingredience smíchat najednou.
Těsto vylijeme na plech (pečící papír).
Poklademe ovocem a dáme péct asi na 170 stupňů. Čím vyšší těsto, tím méně stupňů ( třeba 160)
Pečeme asi 40 minut. Asi v polovině přikryjte nahoře pečícím papírem, aby zůstal moučník světlý.

Ingredience
Postup
Můžeme postupovat tradičně, tzn. ušlehat máslo s cukrem, pak postupně přidávat žloutky a potom pomalu vmíchat mouku s kypřícím práškem a sněhem z bílků.
Nebo nahradit máslo olejem a jednotlivé ingredience smíchat najednou.
Těsto vylijeme na plech (pečící papír).
Poklademe ovocem a dáme péct asi na 170 stupňů. Čím vyšší těsto, tím méně stupňů ( třeba 160)
Pečeme asi 40 minut. Asi v polovině přikryjte nahoře pečícím papírem, aby zůstal moučník světlý.
Zanechte Odpověď