Množství1 Porce
KategorieKuchyně, Metoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy20 min.Tepelná úprava30 min.Celkový čas50 min.
AutorHost

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

1. Přesejeme mouku, smícháme se solí.
2. V kastrolu zahřejeme vodu s olejem do varu a směs do toho nasypeme. Vše zahněteme do hladké tuhé hmoty a pak necháme zchladnout. Do chladného těsta vmícháme vajíčka a znovu vypracujeme dohladka.
3. Těsto dáme do cukrářského sáčku a násadkou s hvězdičkou vytlačujeme přímo do rozehřátého oleje dlouhé housenky, esíčka, srdíčka, prostě tvary dle vaší fantazie. Ty asi po dvou minutách jemně zrůžoví. Vytáhneme je, na ubrousku necháme okapat.
4. Na plochém talíři smíchat krystalový cukr s trochou skořice.V této směsi churros obalíme a můžeme podávat.

CHURROS

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

1. Přesejeme mouku, smícháme se solí.
2. V kastrolu zahřejeme vodu s olejem do varu a směs do toho nasypeme. Vše zahněteme do hladké tuhé hmoty a pak necháme zchladnout. Do chladného těsta vmícháme vajíčka a znovu vypracujeme dohladka.
3. Těsto dáme do cukrářského sáčku a násadkou s hvězdičkou vytlačujeme přímo do rozehřátého oleje dlouhé housenky, esíčka, srdíčka, prostě tvary dle vaší fantazie. Ty asi po dvou minutách jemně zrůžoví. Vytáhneme je, na ubrousku necháme okapat.
4. Na plochém talíři smíchat krystalový cukr s trochou skořice.V této směsi churros obalíme a můžeme podávat.

Churros – Španělské koblihy