Množství1 Porce
KategorieMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy15 min.Tepelná úprava30 min.Celkový čas45 min.
AutorHost

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Tuňáka sceďte a položte stranou.
Lilek a rajčata nakrájejte na tenké plátky a položte na vymazaný plech na pečení. Pečte asi 20 minut při teplotě 170 °C, a následně vyndejte a odložte stranou.
Tuňáka a hořčici promíchejte v misce. Nakrájejte sýr parmezán.
Na další plech rovnoměrně rozložte listové těsto a na něj dejte vrstvu lilku, sýra, rajčat a tuňáka. Tento krok opakujte ještě dvakrát, a nakonec dejte péct do trouby na 10 minut při teplotě 170 °C.

Chuťovka z lilku a tuňáka

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Tuňáka sceďte a položte stranou.
Lilek a rajčata nakrájejte na tenké plátky a položte na vymazaný plech na pečení. Pečte asi 20 minut při teplotě 170 °C, a následně vyndejte a odložte stranou.
Tuňáka a hořčici promíchejte v misce. Nakrájejte sýr parmezán.
Na další plech rovnoměrně rozložte listové těsto a na něj dejte vrstvu lilku, sýra, rajčat a tuňáka. Tento krok opakujte ještě dvakrát, a nakonec dejte péct do trouby na 10 minut při teplotě 170 °C.

Chuťovka z lilku a tuňáka