Množství1 Porce
KategorieMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy20 min.Tepelná úprava20 min.Celkový čas40 min.
Autor.Jirka

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Opláchnuté maso vložte do plastového obalu a naklepejte je na steak vysoký asi 1 cm. Do středu dejte šunku a strouhaný sýr. Potom maso buď přeložte na polovinu anebo překryjte dalším plátkem masa a okraje sklepejte k sobě.
Pak obalte jako klasický trojobal, tzn. Lehce obalit v mouce, oprášit přebytek. Ponořte do rozšlehaných vajec, a nakonec do strouhanky.
Ve velké teflonové pánvi zahřejte olej, pak ho trochu snižte na střední teplotu. Smažte kuře z každé strany asi 6 minut, kdy bude osmažené dozlatova. Vysušte papírovým ubrouskem od přebytečného tuku. Podáváme např. s bramborem nebo s bramborovou kaší.

cordon bleu

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Opláchnuté maso vložte do plastového obalu a naklepejte je na steak vysoký asi 1 cm. Do středu dejte šunku a strouhaný sýr. Potom maso buď přeložte na polovinu anebo překryjte dalším plátkem masa a okraje sklepejte k sobě.
Pak obalte jako klasický trojobal, tzn. Lehce obalit v mouce, oprášit přebytek. Ponořte do rozšlehaných vajec, a nakonec do strouhanky.
Ve velké teflonové pánvi zahřejte olej, pak ho trochu snižte na střední teplotu. Smažte kuře z každé strany asi 6 minut, kdy bude osmažené dozlatova. Vysušte papírovým ubrouskem od přebytečného tuku. Podáváme např. s bramborem nebo s bramborovou kaší.

Cordon bleu