Množství1 Porce
 

KategorieKuchyně, , Metoda vaření
Hodnocení
 

Doba přípravy20 min.Celkový čas20 min.
AutorHost

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Bílek rozšleháme a postupně do něj zašleháme 3x prosátý moučkový cukr.
Citronovou šťávu přecedíme a vmícháme nakonec. Vše šleháme tak dlouho až je poleva tuhá a neskapává ze šlehací metly. Může to být někdy velmi dlouho.
Pozor na velikost bílku a lžíce. Někdy je potřeba přidat cukr.
Naplníme sáček na zdobení nebo pevnější igelitový sáček, kterému ustřihneme růžek a můžeme začít malovat na perníčky.

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Bílek rozšleháme a postupně do něj zašleháme 3x prosátý moučkový cukr.
Citronovou šťávu přecedíme a vmícháme nakonec. Vše šleháme tak dlouho až je poleva tuhá a neskapává ze šlehací metly. Může to být někdy velmi dlouho.
Pozor na velikost bílku a lžíce. Někdy je potřeba přidat cukr.
Naplníme sáček na zdobení nebo pevnější igelitový sáček, kterému ustřihneme růžek a můžeme začít malovat na perníčky.

Cukrová poleva na perníčky