INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Bílek rozšleháme a postupně do něj zašleháme 3x prosátý moučkový cukr.
Citronovou šťávu přecedíme a vmícháme nakonec. Vše šleháme tak dlouho až je poleva tuhá a neskapává ze šlehací metly. Může to být někdy velmi dlouho.
Pozor na velikost bílku a lžíce. Někdy je potřeba přidat cukr.
Naplníme sáček na zdobení nebo pevnější igelitový sáček, kterému ustřihneme růžek a můžeme začít malovat na perníčky.

Ingredience
Postup
Bílek rozšleháme a postupně do něj zašleháme 3x prosátý moučkový cukr.
Citronovou šťávu přecedíme a vmícháme nakonec. Vše šleháme tak dlouho až je poleva tuhá a neskapává ze šlehací metly. Může to být někdy velmi dlouho.
Pozor na velikost bílku a lžíce. Někdy je potřeba přidat cukr.
Naplníme sáček na zdobení nebo pevnější igelitový sáček, kterému ustřihneme růžek a můžeme začít malovat na perníčky.
Zanechte Odpověď