INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Těsto:
1. Vyšlehejte máslo, vejce a cukr.
2. Všechny suché suroviny smíchejte dohromady.
3. Do vyšlehaného másla s vejcem a cukrem střídavě přidávejte po částech mléko a moučnou směs.
4. Košíčky plňte do 2/3 obsahu (směs vyjde na cca 18 ks).
5. Pečte na 150 °C zhruba 25 minut (záleží na typu trouby, proveďte test špejlí).
Krém:
1. Mascarpone, gervais a smetana musí být vychlazené. Spolu s cukrem je dohromady vyšlehejte, ke konci opatrně, ať se krém nepřešlehá.
2. Do upečeného těsta vydlabejte malou dírku a vložte Haribo Favourites Mix jako překvapení. Košíčky ozdobte krémem a dalšími bonbónky.

Ingredience
Postup
Těsto:
1. Vyšlehejte máslo, vejce a cukr.
2. Všechny suché suroviny smíchejte dohromady.
3. Do vyšlehaného másla s vejcem a cukrem střídavě přidávejte po částech mléko a moučnou směs.
4. Košíčky plňte do 2/3 obsahu (směs vyjde na cca 18 ks).
5. Pečte na 150 °C zhruba 25 minut (záleží na typu trouby, proveďte test špejlí).
Krém:
1. Mascarpone, gervais a smetana musí být vychlazené. Spolu s cukrem je dohromady vyšlehejte, ke konci opatrně, ať se krém nepřešlehá.
2. Do upečeného těsta vydlabejte malou dírku a vložte Haribo Favourites Mix jako překvapení. Košíčky ozdobte krémem a dalšími bonbónky.
Zanechte Odpověď