INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Teplé (ne horké) mléko, sůl, koření a vejce rozšleháme. Přidáme strouhanku a necháme ji v teplém mléce chvíli nabobtnat.
Vše smícháme nakonec s masem, přičemž platí jedno pravidlo. Čím více mícháme a hněteme, tím jednotnější je struktura sekané.
Nakonec dáme těsto péct do trouby. Je-li těsto řídké, pak nejlépe do nějaké silikonové formy (nebo jiné vyložené pečícím papírem) a pak už se nemusíte obávat jakéhokoli "rozjetí" těsta do stran. Příště si prostě pohlídáme množství mléka, protože ne každé vejce je stejně velké a ne každá strouhanka nasaje stejné množství tekutin.

Ingredience
Postup
Teplé (ne horké) mléko, sůl, koření a vejce rozšleháme. Přidáme strouhanku a necháme ji v teplém mléce chvíli nabobtnat.
Vše smícháme nakonec s masem, přičemž platí jedno pravidlo. Čím více mícháme a hněteme, tím jednotnější je struktura sekané.
Nakonec dáme těsto péct do trouby. Je-li těsto řídké, pak nejlépe do nějaké silikonové formy (nebo jiné vyložené pečícím papírem) a pak už se nemusíte obávat jakéhokoli "rozjetí" těsta do stran. Příště si prostě pohlídáme množství mléka, protože ne každé vejce je stejně velké a ne každá strouhanka nasaje stejné množství tekutin.
Zanechte Odpověď