INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
V závorce jsou uvedena množství dle jiného receptu.
Vše omyjeme, nakrájíme na menší kousky a uvaříme na mírném ohni doměkka (asi 2 hod.). Potom prolisujeme, případně ještě rozmixujeme a zase vaříme až do zhoustnutí. Míchat, aby se kečup nepřipálil.
Ocet přidáváme až jsou rajčata rozvařená, jinak by už nezměkla.
Směs naplníme do nahřátých sklenic, zavíčkujeme a ještě horkou sklenici - až ji udržíte v ruce, otočte vzhůru nohama.
Skleničky můžeme přikrýt dekou, aby chladly pomaleji.

Ingredience
Postup
V závorce jsou uvedena množství dle jiného receptu.
Vše omyjeme, nakrájíme na menší kousky a uvaříme na mírném ohni doměkka (asi 2 hod.). Potom prolisujeme, případně ještě rozmixujeme a zase vaříme až do zhoustnutí. Míchat, aby se kečup nepřipálil.
Ocet přidáváme až jsou rajčata rozvařená, jinak by už nezměkla.
Směs naplníme do nahřátých sklenic, zavíčkujeme a ještě horkou sklenici - až ji udržíte v ruce, otočte vzhůru nohama.
Skleničky můžeme přikrýt dekou, aby chladly pomaleji.
Zanechte Odpověď