Množství1 Porce
KategorieKuchyně, Metoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy30 min.Tepelná úprava45 min.Celkový čas1 hodina 15 min.
AutorHost

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1
Korpus

Bílky s cukrem vyšleháme v mixéru na hodně pevný sníh, při nejvyšších otáčkách.
Pak přidat olej a postupně vždy po jednom žloutku a stále mixovat, tentokrát pomaleji.
Vyndat z mixéru a ručně pomalu vmíchat mouku a mleté ořechy.
Těsto dáme do dortové formy (24cm) a dáme péct na 180 st. asi 45 minut
Po upečení nechat zchladnout.

Korpus

Podíl

 

Ingredience

Postup

1
Korpus

Bílky s cukrem vyšleháme v mixéru na hodně pevný sníh, při nejvyšších otáčkách.
Pak přidat olej a postupně vždy po jednom žloutku a stále mixovat, tentokrát pomaleji.
Vyndat z mixéru a ručně pomalu vmíchat mouku a mleté ořechy.
Těsto dáme do dortové formy (24cm) a dáme péct na 180 st. asi 45 minut
Po upečení nechat zchladnout.

Dortový korpus