Množství1 Porce
 

KategorieKuchyně, , Metoda vaření
Hodnocení
 

Doba přípravy20 min.Tepelná úprava40 min.Celkový čas1 hodina
Autor.Jarča

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Z dýně vydlabat semena a nakrájet na kostky. Hokaido není třeba loupat.
Mrkev nastrouhat na jemném struhadle
Papriku, česnek a cibuli nakrájet nadrobno.

2

Na oleji dáme zesklovatět cibuli.
Přidat česnek, pepř a mrkev a asi 10 minut podusíme.
Pak přidáme dýni, papriku. hřebíček a sůl. Za stálého míchání povaříme dalších 10 minut.
Přidat rajčatovou pastu a za občasného pomíchání podusíme dalších 15-20 minut.
Vyndáme hřebíček.
Nakonec vše rozmixujeme na jemnou pastu

3

Pomazánka je velmi dobrá na topince.

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Z dýně vydlabat semena a nakrájet na kostky. Hokaido není třeba loupat.
Mrkev nastrouhat na jemném struhadle
Papriku, česnek a cibuli nakrájet nadrobno.

2

Na oleji dáme zesklovatět cibuli.
Přidat česnek, pepř a mrkev a asi 10 minut podusíme.
Pak přidáme dýni, papriku. hřebíček a sůl. Za stálého míchání povaříme dalších 10 minut.
Přidat rajčatovou pastu a za občasného pomíchání podusíme dalších 15-20 minut.
Vyndáme hřebíček.
Nakonec vše rozmixujeme na jemnou pastu

3

Pomazánka je velmi dobrá na topince.

Dýňová pomazánka