Množství1 Porce
 

KategorieKuchyně, , Metoda vaření
Hodnocení
 

Doba přípravy30 min.Tepelná úprava40 min.Celkový čas1 hodina 10 min.
Autor.Jarča

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Maliny v asi 10 l hrnci uvedeme k varu a asi po 10 minutách stáhneme.
Do horkých malin vmíchejte cukr.
Dýni (bez jader a slupky) nakrájíme na větší kostky podusíme v troše vody tak, aby se rozvařila a nepřipálila.
Dýni bez vody přendejte k malinám, nahrubo rozmačkejte, důkladně promíchejte a rozmixujte (nejlépe v mixeru).
Naplníme do sklenic a sterilizujeme 15 minut při 85 °C.

PŘESNÍDÁVKA

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Maliny v asi 10 l hrnci uvedeme k varu a asi po 10 minutách stáhneme.
Do horkých malin vmíchejte cukr.
Dýni (bez jader a slupky) nakrájíme na větší kostky podusíme v troše vody tak, aby se rozvařila a nepřipálila.
Dýni bez vody přendejte k malinám, nahrubo rozmačkejte, důkladně promíchejte a rozmixujte (nejlépe v mixeru).
Naplníme do sklenic a sterilizujeme 15 minut při 85 °C.

Dýňová přesnídávka s malinami