Množství1 Porce
KategorieKuchyněMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy1 hodinaTepelná úprava20 min.Celkový čas1 hodina 20 min.
Autor.Jarča

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Pomelte dýni (určenou na pyré), přidejte nálev, přidejte ostatní přísady a poduste až vše změkne.

2

Místo cukru můžete použít sladidlo. Chilli dávám 2 lžičky pasty, ale můžete si zvolit vlastní množství. Rajčata buď dejte drcená z obchodu, nebo si je uvařte oloupejte a rozdrťte sami. Pecičky se tam obvykle nedávají, ale zase záleží na vašem vkusu. Pozor na bobkový list, který musíte najít a vyndat. Okurkový nálev si buď uděláte anebo použijete ze sklenice okurek, kterou jste vyprázdnili.

3

Vše rozmixujte a plňte horké do skleniček. Sterilizujte asi 15 minut při 85 °C.

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Pomelte dýni (určenou na pyré), přidejte nálev, přidejte ostatní přísady a poduste až vše změkne.

2

Místo cukru můžete použít sladidlo. Chilli dávám 2 lžičky pasty, ale můžete si zvolit vlastní množství. Rajčata buď dejte drcená z obchodu, nebo si je uvařte oloupejte a rozdrťte sami. Pecičky se tam obvykle nedávají, ale zase záleží na vašem vkusu. Pozor na bobkový list, který musíte najít a vyndat. Okurkový nálev si buď uděláte anebo použijete ze sklenice okurek, kterou jste vyprázdnili.

3

Vše rozmixujte a plňte horké do skleniček. Sterilizujte asi 15 minut při 85 °C.

Dýňové čatní (Chutney)