Množství1 Porce
KategorieKuchyněMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy20 min.Tepelná úprava30 min.Celkový čas50 min.
Autor.Kateřina

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

Na kokosovou polevu:

1

Hladkou mouku, moučkový i vanilkový cukr smícháme s kypřícím práškem, přidáme olej, mléko, kakao a 2 vejce. Vše důkladně promícháme - vyšleháme. Hotovou směs nalijeme na plech a pečeme při 150 °C cca 30 minut.
Do vyšlehaného másla s cukrem přidáme již hotový kokosový puding (vychlazený) a zakysanou smetanu. Vyšleháme a potřeme polevou vychladlý korpus.
Na závěr ve vodní lázni rozpustíme ve lžíci ztuženého tuku čokoládu, kterou potřeme kokosovou polevu. Necháme dostatečně ztuhnout.

Eskymo řezy

Podíl

 

Ingredience

Na kokosovou polevu:

Postup

1

Hladkou mouku, moučkový i vanilkový cukr smícháme s kypřícím práškem, přidáme olej, mléko, kakao a 2 vejce. Vše důkladně promícháme - vyšleháme. Hotovou směs nalijeme na plech a pečeme při 150 °C cca 30 minut.
Do vyšlehaného másla s cukrem přidáme již hotový kokosový puding (vychlazený) a zakysanou smetanu. Vyšleháme a potřeme polevou vychladlý korpus.
Na závěr ve vodní lázni rozpustíme ve lžíci ztuženého tuku čokoládu, kterou potřeme kokosovou polevu. Necháme dostatečně ztuhnout.

Eskymo řezy