INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Uvaříme fazole do měkka, nejlépe v tlakovém hrnci. Aby vás polévka nenadýmala, je dobré fazole při vaření několikrát úplně slít a dát novou vodu.
Když už jsou fazole téměř hotové, přidáme do polévky všechno koření a na kostičky nakrájené brambory.
Zahustíme jíškou a přidáme tolik cukru a octu, jak máme rádi.
Do polévky je možno přidat uzené maso, nebo domácí klobásku.

Ingredience
Postup
Uvaříme fazole do měkka, nejlépe v tlakovém hrnci. Aby vás polévka nenadýmala, je dobré fazole při vaření několikrát úplně slít a dát novou vodu.
Když už jsou fazole téměř hotové, přidáme do polévky všechno koření a na kostičky nakrájené brambory.
Zahustíme jíškou a přidáme tolik cukru a octu, jak máme rádi.
Do polévky je možno přidat uzené maso, nebo domácí klobásku.
Zanechte Odpověď