Množství1 Porce
KategorieKuchyně, Metoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy10 min.Tepelná úprava1 hodinaCelkový čas1 hodina 10 min.
Autor.Jirka

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Uvaříme fazole do měkka, nejlépe v tlakovém hrnci. Aby vás polévka nenadýmala, je dobré fazole při vaření několikrát úplně slít a dát novou vodu.
Když už jsou fazole téměř hotové, přidáme do polévky všechno koření a na kostičky nakrájené brambory.
Zahustíme jíškou a přidáme tolik cukru a octu, jak máme rádi.
Do polévky je možno přidat uzené maso, nebo domácí klobásku.

Fazolová polévka

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Uvaříme fazole do měkka, nejlépe v tlakovém hrnci. Aby vás polévka nenadýmala, je dobré fazole při vaření několikrát úplně slít a dát novou vodu.
Když už jsou fazole téměř hotové, přidáme do polévky všechno koření a na kostičky nakrájené brambory.
Zahustíme jíškou a přidáme tolik cukru a octu, jak máme rádi.
Do polévky je možno přidat uzené maso, nebo domácí klobásku.

Fazolová polévka