Množství1 Porce
KategorieKuchyně, Metoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy10 min.Tepelná úprava30 min.Celkový čas40 min.
Autor.Jirka

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Do hrnce dáme sádlo, následně nadrobno nakrájenou cibuli a hladkou mouku, společně dozlatova osmahneme.
Ke konci, kdy se cibule s jíškou zabarví, přidáme sladkou papriku, na kostky nakrájené brambory, kmín a 1,5 litru vývaru.
Vaříme cca 15 minut (do změknutí brambor). Ke konci vaření přidáme na nakrájené klobásky, dochutíme pepřem, solí, chilli, případně i nakrájenou petrželovou natí.
Podáváme s chlebem, rohlíkem.

Frankfurtská polévka

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Do hrnce dáme sádlo, následně nadrobno nakrájenou cibuli a hladkou mouku, společně dozlatova osmahneme.
Ke konci, kdy se cibule s jíškou zabarví, přidáme sladkou papriku, na kostky nakrájené brambory, kmín a 1,5 litru vývaru.
Vaříme cca 15 minut (do změknutí brambor). Ke konci vaření přidáme na nakrájené klobásky, dochutíme pepřem, solí, chilli, případně i nakrájenou petrželovou natí.
Podáváme s chlebem, rohlíkem.

Frankfurtská polévka