Množství1 Porce
KategorieKuchyněMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy30 min.Tepelná úprava1 hodinaCelkový čas1 hodina 30 min.
Autor.Jarča

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Na lžíci sádla zpěňte cibuli. Přidejte maso a 3 minuty restujte. Přidejte papriku, zamíchejte a zalejte trochou vývaru. Přidejte sůl a koření , přiklopené duste doměkka.

Zpěňte na zbylém tuku mouku a udělejte světlou jíšku, kterou zalijte vývarem a rozšlehejte do hladkého krému. Přilijte z masu, přidejte brambory, česnek a vařte, až brambory změknou. Před koncem vaření přidejte majoránku.

Gulášová polévka

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Na lžíci sádla zpěňte cibuli. Přidejte maso a 3 minuty restujte. Přidejte papriku, zamíchejte a zalejte trochou vývaru. Přidejte sůl a koření , přiklopené duste doměkka.

Zpěňte na zbylém tuku mouku a udělejte světlou jíšku, kterou zalijte vývarem a rozšlehejte do hladkého krému. Přilijte z masu, přidejte brambory, česnek a vařte, až brambory změknou. Před koncem vaření přidejte majoránku.

Gulášová polévka