INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Maso nakrájejte na plátky a rozklepat, opepřit a osolit. Rozpálit pánev a opéct rychle z obou stran, ať se zatáhne a nepouští šťávu.
V hrnci dát zpěnit cibuli, aby zesklovatěla, potom vložit maso, worcester, sojovku, nakrájené houby a vývar. Přikrýt poklicí
Asi po hodině dušení, když maso změklo, zahustíme solamylem. Podáváme s bramborem, rýží nebo knedlíkem. Můžeme ozdobit pórkem nebo cibulovými kroužky.

Ingredience
Postup
Maso nakrájejte na plátky a rozklepat, opepřit a osolit. Rozpálit pánev a opéct rychle z obou stran, ať se zatáhne a nepouští šťávu.
V hrnci dát zpěnit cibuli, aby zesklovatěla, potom vložit maso, worcester, sojovku, nakrájené houby a vývar. Přikrýt poklicí
Asi po hodině dušení, když maso změklo, zahustíme solamylem. Podáváme s bramborem, rýží nebo knedlíkem. Můžeme ozdobit pórkem nebo cibulovými kroužky.
Zanechte Odpověď