Množství1 Porce
KategorieKuchyněMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy20 min.Tepelná úprava1 hodina 30 min.Celkový čas1 hodina 50 min.
Autor.Kateřina

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Maso nakrájejte na plátky a rozklepat, opepřit a osolit. Rozpálit pánev a opéct rychle z obou stran, ať se zatáhne a nepouští šťávu.
V hrnci dát zpěnit cibuli, aby zesklovatěla, potom vložit maso, worcester, sojovku, nakrájené houby a vývar. Přikrýt poklicí
Asi po hodině dušení, když maso změklo, zahustíme solamylem. Podáváme s bramborem, rýží nebo knedlíkem. Můžeme ozdobit pórkem nebo cibulovými kroužky.

Hovězí a houbách

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Maso nakrájejte na plátky a rozklepat, opepřit a osolit. Rozpálit pánev a opéct rychle z obou stran, ať se zatáhne a nepouští šťávu.
V hrnci dát zpěnit cibuli, aby zesklovatěla, potom vložit maso, worcester, sojovku, nakrájené houby a vývar. Přikrýt poklicí
Asi po hodině dušení, když maso změklo, zahustíme solamylem. Podáváme s bramborem, rýží nebo knedlíkem. Můžeme ozdobit pórkem nebo cibulovými kroužky.

Hovězí plátky na houbách