INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Hovězí maso nakrájíme na nudličky, na pánev (kastrol dle množství masa) nalijeme olej a přidáme drobně nakrájenou cibuli. V okamžiku, kdy cibule zesklovatí, přidáme kousky masa, které orestujeme.
Pak přidáme polovinu drobně nasekaného zázvoru, sůl, víno a za občasného míchání přidáme vývar, sójovou omáčku, cukr a škrob. Vše následně dusíme po dobu, než maso změkne, působením škrobu výpek postupně houstne, proto případně občas podlijte maso vodou nebo vývarem - doba dušení je odvislá dle tloušťky nakrájených plátků masa. Před odstavením hotového pokrmu přidáme druhou polovinu zázvoru a případně ještě dochutíme.
Maso podáváme s rýží nebo opékanými brambory a zelným salátem.

Ingredience
Postup
Hovězí maso nakrájíme na nudličky, na pánev (kastrol dle množství masa) nalijeme olej a přidáme drobně nakrájenou cibuli. V okamžiku, kdy cibule zesklovatí, přidáme kousky masa, které orestujeme.
Pak přidáme polovinu drobně nasekaného zázvoru, sůl, víno a za občasného míchání přidáme vývar, sójovou omáčku, cukr a škrob. Vše následně dusíme po dobu, než maso změkne, působením škrobu výpek postupně houstne, proto případně občas podlijte maso vodou nebo vývarem - doba dušení je odvislá dle tloušťky nakrájených plátků masa. Před odstavením hotového pokrmu přidáme druhou polovinu zázvoru a případně ještě dochutíme.
Maso podáváme s rýží nebo opékanými brambory a zelným salátem.
Zanechte Odpověď