Množství1 Porce
KategorieKuchyněMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy30 min.Tepelná úprava45 min.Celkový čas1 hodina 15 min.
Autor.Anitka

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Žloutky, cukr a tuk utřít do pěny. Přidat mouku + prášek do pečiva.
Vypracovat a rozdělit na 3 díly. Dva díly spojit a vyválet placku na vymaštěný plech. Třetí díl dáme ztuhnout do lednice.
Dejte vyhřát troubu na 170 st.C
Posypat kokosem a nakrájená jablka, skořicový a vanilkový cukr, rozinky a nasekané ořechy. Nahoru ušlehaný sníh. Jako zdobu nastrouháme třetí díl těsta jako hobliny.
Pomalu pečeme asi 45 minut. Pozor, ve středu muže být koláč nedopečený.

2

Obrázek je jen ilustrativní.

Jablečný koláč

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Žloutky, cukr a tuk utřít do pěny. Přidat mouku + prášek do pečiva.
Vypracovat a rozdělit na 3 díly. Dva díly spojit a vyválet placku na vymaštěný plech. Třetí díl dáme ztuhnout do lednice.
Dejte vyhřát troubu na 170 st.C
Posypat kokosem a nakrájená jablka, skořicový a vanilkový cukr, rozinky a nasekané ořechy. Nahoru ušlehaný sníh. Jako zdobu nastrouháme třetí díl těsta jako hobliny.
Pomalu pečeme asi 45 minut. Pozor, ve středu muže být koláč nedopečený.

2

Obrázek je jen ilustrativní.

Hraběnčin koláč