INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Jablka oloupejte, vyjměte jadřinec a nahrubo nastrouhejte. Natlačte vše do sklenice asi 2 cm pod okraj a přebytečnou šťávu odlejte jinam, k pozdější konzumaci.
Zavíčkujte a vložíme do hrnce, do kterého jsme na dno položili nějakou látku. Přikryjeme poklicí asi 20 minut sterilizujte.
Není dobré si připravovat dopředu moc lahví, protože jablka rychle tmavnou.

Ingredience
Postup
Jablka oloupejte, vyjměte jadřinec a nahrubo nastrouhejte. Natlačte vše do sklenice asi 2 cm pod okraj a přebytečnou šťávu odlejte jinam, k pozdější konzumaci.
Zavíčkujte a vložíme do hrnce, do kterého jsme na dno položili nějakou látku. Přikryjeme poklicí asi 20 minut sterilizujte.
Není dobré si připravovat dopředu moc lahví, protože jablka rychle tmavnou.
Zanechte Odpověď