Množství1 Porce
KategorieKuchyně, , Metoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy30 min.Tepelná úprava20 min.Celkový čas50 min.
Autor.Jarča

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Jablka oloupejte, vyjměte jadřinec a nahrubo nastrouhejte. Natlačte vše do sklenice asi 2 cm pod okraj a přebytečnou šťávu odlejte jinam, k pozdější konzumaci.
Zavíčkujte a vložíme do hrnce, do kterého jsme na dno položili nějakou látku. Přikryjeme poklicí asi 20 minut sterilizujte.
Není dobré si připravovat dopředu moc lahví, protože jablka rychle tmavnou.

Jablka strouhaná

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Jablka oloupejte, vyjměte jadřinec a nahrubo nastrouhejte. Natlačte vše do sklenice asi 2 cm pod okraj a přebytečnou šťávu odlejte jinam, k pozdější konzumaci.
Zavíčkujte a vložíme do hrnce, do kterého jsme na dno položili nějakou látku. Přikryjeme poklicí asi 20 minut sterilizujte.
Není dobré si připravovat dopředu moc lahví, protože jablka rychle tmavnou.

Jablka strouhaná