INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Utřít máslo s cukrem a se žloutky.
Přidat mouku a kvásek (který jsme si vyrobili z mléka, lžíce mouky a lžičky cukru).
Důkladně uhněteme a necháme v teple vykynout - vykyne asi na dvojnásobnou velikost těsta. Konzistence těsta by měla být středně hustá.
Naplníme džemem a vytvoříme koblihy, a ještě necháme asi 20 minut kynout. Potom smažíme, nejlépe ve 100 % tuku, který se tolik nevpíjí do těsta.

Ingredience
Postup
Utřít máslo s cukrem a se žloutky.
Přidat mouku a kvásek (který jsme si vyrobili z mléka, lžíce mouky a lžičky cukru).
Důkladně uhněteme a necháme v teple vykynout - vykyne asi na dvojnásobnou velikost těsta. Konzistence těsta by měla být středně hustá.
Naplníme džemem a vytvoříme koblihy, a ještě necháme asi 20 minut kynout. Potom smažíme, nejlépe ve 100 % tuku, který se tolik nevpíjí do těsta.
Zanechte Odpověď