Množství1 Porce
KategorieKuchyněMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy30 min.Tepelná úprava10 min.Celkový čas40 min.
Autor.Jarča

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

Krém

1

Ušlehejte tuhý sníh a pak do něj opatrně vmíchejte cukr, kokos a mouku.
Na plech s pečícím papírem rozetřete těsto a dejte na 15-20 minut péct do trouby asi při 150 stupních.

2

Krém: Utřete žloutky s cukrem, vmíchejte mouku a mléko a šlehejte ve vodní lázni, až vše zhoustne (zmizí pachuť mouky).
Pak krém nechejte mírně vychladit a vešlehejte máslo. Pokud se vám podaří to tam zašlehat ještě za horka, jako mé sklerotické hlavě, nebojte se je to taky jedlé - viz obrázek.
Krém natřete na vychladlý korpus a polejte čokoládovou polevou.

Kokosové řezy

Podíl

 

Ingredience

Krém

Postup

1

Ušlehejte tuhý sníh a pak do něj opatrně vmíchejte cukr, kokos a mouku.
Na plech s pečícím papírem rozetřete těsto a dejte na 15-20 minut péct do trouby asi při 150 stupních.

2

Krém: Utřete žloutky s cukrem, vmíchejte mouku a mléko a šlehejte ve vodní lázni, až vše zhoustne (zmizí pachuť mouky).
Pak krém nechejte mírně vychladit a vešlehejte máslo. Pokud se vám podaří to tam zašlehat ještě za horka, jako mé sklerotické hlavě, nebojte se je to taky jedlé - viz obrázek.
Krém natřete na vychladlý korpus a polejte čokoládovou polevou.

Kokosové řezy