INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Smíchejte třetinu mléka s pudinkovým práškem a žloutky do hladka. Zbývající mléko a oba cukry přiveďte k varu, sundejte z ohně a přidejte směs mléka, pudinku a žloutku. Míchejte, dokud nezhoustne. Nechte vychladnout.
Potom vmíchejte změklé máslo a vyšlehejte do krémové konzistence
1/4 l mléka, 2 lžíce kukuřičné moučky, 1 žloutek
Rozmícháme mléko, kukuřičnou moučku a žloutek a šleháme v horké lázni až do zhoustnutí. I během chlazení občas zamícháme.
Do vychladlého krému vmícháme máslo a moučkový cukr.
Vše musí mít stejnou pokojovou teplotu, jinak by se nám krém srazil.

Ingredience
Postup
Smíchejte třetinu mléka s pudinkovým práškem a žloutky do hladka. Zbývající mléko a oba cukry přiveďte k varu, sundejte z ohně a přidejte směs mléka, pudinku a žloutku. Míchejte, dokud nezhoustne. Nechte vychladnout.
Potom vmíchejte změklé máslo a vyšlehejte do krémové konzistence
1/4 l mléka, 2 lžíce kukuřičné moučky, 1 žloutek
Rozmícháme mléko, kukuřičnou moučku a žloutek a šleháme v horké lázni až do zhoustnutí. I během chlazení občas zamícháme.
Do vychladlého krému vmícháme máslo a moučkový cukr.
Vše musí mít stejnou pokojovou teplotu, jinak by se nám krém srazil.
Zanechte Odpověď