INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Maso pláchneme, odstraníme kůži, maso naporcujeme na menší kousky, případně je místy nařízneme, aby se lépe spojilo s kořením.
Smícháme jogurt, tandoori pastu a zázvorovou a česnekovou pastu a koření.
Chili přidávejte jen tehdy pokud máte rádi ostrá jídla, protože už česnek a zázvor jídlu dodá pikantní chuť.
Potom tam přidáme maso, smícháme, dáme do lednice a necháme dvě hodiny marinovat.
Maso dáme na plech do vyhřáté trouby. V Indii se používají trouby s teplotou 400°C, které my nemáme a proto dáme troubu na maximum. Podle velikosti kousků pečeme 30-40 minut. Maso můžeme občas podlít vodou.
Kousky masa ozdobíme mladou a nebo dozlatova opečenou cibulkou, trochu zakápneme citronem a posypeme čerstvým koriandrem.

Ingredience
Postup
Maso pláchneme, odstraníme kůži, maso naporcujeme na menší kousky, případně je místy nařízneme, aby se lépe spojilo s kořením.
Smícháme jogurt, tandoori pastu a zázvorovou a česnekovou pastu a koření.
Chili přidávejte jen tehdy pokud máte rádi ostrá jídla, protože už česnek a zázvor jídlu dodá pikantní chuť.
Potom tam přidáme maso, smícháme, dáme do lednice a necháme dvě hodiny marinovat.
Maso dáme na plech do vyhřáté trouby. V Indii se používají trouby s teplotou 400°C, které my nemáme a proto dáme troubu na maximum. Podle velikosti kousků pečeme 30-40 minut. Maso můžeme občas podlít vodou.
Kousky masa ozdobíme mladou a nebo dozlatova opečenou cibulkou, trochu zakápneme citronem a posypeme čerstvým koriandrem.
Zanechte Odpověď