Množství1 Porce
KategorieKuchyně, Metoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy15 min.Tepelná úprava1 hodinaCelkový čas1 hodina 15 min.
Autor.Jarča

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Kuřecí maso s kostmi (skelety), cibuli a kořen mrkve a petržele vložíme do vody a dáme asi na 60 minut vařit.
Jakmile polévka zavaří, posbíráme z horní hladiny pěnu.
Maso vyndáme, obereme do polévky a přidáme posekanou petrželovou nať.

Kuřecí vývar

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Kuřecí maso s kostmi (skelety), cibuli a kořen mrkve a petržele vložíme do vody a dáme asi na 60 minut vařit.
Jakmile polévka zavaří, posbíráme z horní hladiny pěnu.
Maso vyndáme, obereme do polévky a přidáme posekanou petrželovou nať.

Kuřecí vývar