INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
1. Květák uvařit v osolené vodě do polo měkka (asi 5 minut) Doporučuju bez hrubých částí. Ty raději snězte v syrovém stavu.
Květák pokrájet na malé kousky.
Cibulku a slaninu nakrájet na nudličky a opéct do zlatova. Přidat zelí a trochu podusit.
1. Přidat zelí, pokrájený květák a kouskem másla a zamíchat.
2. Pokrájený květák smíchat s brynzou našlehanou s jogurtem a posypat cibulí a slaninou (není potřeba).
3. Zkombinovat obě dvě předchozí varianty a dát tam vše. 🙂

Ingredience
Postup
1. Květák uvařit v osolené vodě do polo měkka (asi 5 minut) Doporučuju bez hrubých částí. Ty raději snězte v syrovém stavu.
Květák pokrájet na malé kousky.
Cibulku a slaninu nakrájet na nudličky a opéct do zlatova. Přidat zelí a trochu podusit.
1. Přidat zelí, pokrájený květák a kouskem másla a zamíchat.
2. Pokrájený květák smíchat s brynzou našlehanou s jogurtem a posypat cibulí a slaninou (není potřeba).
3. Zkombinovat obě dvě předchozí varianty a dát tam vše. 🙂
Zanechte Odpověď