Množství1 Porce
KategorieKuchyně, Metoda vaření,
Hodnocení
Doba přípravy10 min.Tepelná úprava10 min.Celkový čas20 min.
Autor.Irča

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

1. Květák uvařit v osolené vodě do polo měkka (asi 5 minut) Doporučuju bez hrubých částí. Ty raději snězte v syrovém stavu.
Květák pokrájet na malé kousky.
Cibulku a slaninu nakrájet na nudličky a opéct do zlatova. Přidat zelí a trochu podusit.
1. Přidat zelí, pokrájený květák a kouskem másla a zamíchat.
2. Pokrájený květák smíchat s brynzou našlehanou s jogurtem a posypat cibulí a slaninou (není potřeba).
3. Zkombinovat obě dvě předchozí varianty a dát tam vše. 🙂

květákové halušky

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

1. Květák uvařit v osolené vodě do polo měkka (asi 5 minut) Doporučuju bez hrubých částí. Ty raději snězte v syrovém stavu.
Květák pokrájet na malé kousky.
Cibulku a slaninu nakrájet na nudličky a opéct do zlatova. Přidat zelí a trochu podusit.
1. Přidat zelí, pokrájený květák a kouskem másla a zamíchat.
2. Pokrájený květák smíchat s brynzou našlehanou s jogurtem a posypat cibulí a slaninou (není potřeba).
3. Zkombinovat obě dvě předchozí varianty a dát tam vše. 🙂

Květákové „halušky“