Možnosti tisku:

Květákové “halušky”

Množství1 PorceDoba přípravy10 min.Doba vaření10 min.Celkový čas20 min.

květákové halušky

 1 KS Květák
 100 G Máslo
 200 G Anglická slanina- pro masožravce
 200 G Zelí kyselé
 2 KS Cibule
 100 G Brynza
 100 G Smetana
1

1. Květák uvařit v osolené vodě do polo měkka (asi 5 minut) Doporučuju bez hrubých částí. Ty raději snězte v syrovém stavu.
Květák pokrájet na malé kousky.
Cibulku a slaninu nakrájet na nudličky a opéct do zlatova. Přidat zelí a trochu podusit.
1. Přidat zelí, pokrájený květák a kouskem másla a zamíchat.
2. Pokrájený květák smíchat s brynzou našlehanou s jogurtem a posypat cibulí a slaninou (není potřeba).
3. Zkombinovat obě dvě předchozí varianty a dát tam vše. :-)