Množství1 Porce
KategorieKuchyněMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy30 min.Tepelná úprava30 min.Celkový čas1 hodina
Autor.Irča

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Vypracujeme těsto, necháme chvíli v chladnu odpočinout a vykrajujeme kolečka.
Pečeme asi na 160 stupňů tak, aby byl růžový jen spodek sušenky a nahoře aby zůstala světlá. Je dobré je péci na pečícím papíru, protože je můžeme i horké z plechu stáhnout, aby se na něm dále nedopékala.
Necháme vychladnout, protože je cukroví křehké a potom potřeme zavařeninou a spojíme vždy dvě kolečka k sobě.

Linecké těsto

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Vypracujeme těsto, necháme chvíli v chladnu odpočinout a vykrajujeme kolečka.
Pečeme asi na 160 stupňů tak, aby byl růžový jen spodek sušenky a nahoře aby zůstala světlá. Je dobré je péci na pečícím papíru, protože je můžeme i horké z plechu stáhnout, aby se na něm dále nedopékala.
Necháme vychladnout, protože je cukroví křehké a potom potřeme zavařeninou a spojíme vždy dvě kolečka k sobě.

Linecké cukroví