Množství1 Porce
Doba přípravy30 min.Tepelná úprava10 min.Celkový čas40 min.
Autor.Jarča

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Mák si raději umeleme sami. Moje zkušenost s kupovaným mletým není moc dobrá, je nějaký suchý a celkově chutná jako piliny.
Do hrnce nalejeme mléko, cukr a mák a chvílí povaříme, až mák zhoustne.
Pokud vám ujela ruka s mlékem a mák je pořád řídký, přidejte do něj rozinky, vypijí přebytečnou tekutinu a bude se s ním lépe pracovat.

maková náplň

[cooked-sharing]

 

Ingredience

Postup

1

Mák si raději umeleme sami. Moje zkušenost s kupovaným mletým není moc dobrá, je nějaký suchý a celkově chutná jako piliny.
Do hrnce nalejeme mléko, cukr a mák a chvílí povaříme, až mák zhoustne.
Pokud vám ujela ruka s mlékem a mák je pořád řídký, přidejte do něj rozinky, vypijí přebytečnou tekutinu a bude se s ním lépe pracovat.

Maková nádivka