INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Cukr, vejce, med, sodu, koření a máslo dáme do hrnce a za stálého míchání zahříváme na bod varu.
Horkou směs nalejeme do prosáté mouky a smícháme. Vypracujeme vláčné těsto, které rozdělíme na čtyři části.
Každou část rozválíme na tenký plát na velikost plechu na nebo opačné straně.
Upečeme v teplé troubě, ale dáváme pozor, protože těsto se rychle upeče.
Krém:
Uvaříme puding s mlékem na kaši. Po vychladnuti smícháme s máslem a kondenzovaným mlékem.
Upečené a vychladnuté těsto potřeme krémem a vrch posypeme ml. ořechy.

Ingredience
Postup
Cukr, vejce, med, sodu, koření a máslo dáme do hrnce a za stálého míchání zahříváme na bod varu.
Horkou směs nalejeme do prosáté mouky a smícháme. Vypracujeme vláčné těsto, které rozdělíme na čtyři části.
Každou část rozválíme na tenký plát na velikost plechu na nebo opačné straně.
Upečeme v teplé troubě, ale dáváme pozor, protože těsto se rychle upeče.
Krém:
Uvaříme puding s mlékem na kaši. Po vychladnuti smícháme s máslem a kondenzovaným mlékem.
Upečené a vychladnuté těsto potřeme krémem a vrch posypeme ml. ořechy.
Zanechte Odpověď