Množství1 Porce
KategorieKuchyněMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy1 hodina 20 min.Tepelná úprava20 min.Celkový čas1 hodina 40 min.
Autor.Janinka

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

Těsto
Krém

1

Cukr, vejce, med, sodu, koření a máslo dáme do hrnce a za stálého míchání zahříváme na bod varu.

2

Horkou směs nalejeme do prosáté mouky a smícháme. Vypracujeme vláčné těsto, které rozdělíme na čtyři části.
Každou část rozválíme na tenký plát na velikost plechu na nebo opačné straně.
Upečeme v teplé troubě, ale dáváme pozor, protože těsto se rychle upeče.

3

Krém:
Uvaříme puding s mlékem na kaši. Po vychladnuti smícháme s máslem a kondenzovaným mlékem.
Upečené a vychladnuté těsto potřeme krémem a vrch posypeme ml. ořechy.

Marlenka

Podíl

 

Ingredience

Těsto
Krém

Postup

1

Cukr, vejce, med, sodu, koření a máslo dáme do hrnce a za stálého míchání zahříváme na bod varu.

2

Horkou směs nalejeme do prosáté mouky a smícháme. Vypracujeme vláčné těsto, které rozdělíme na čtyři části.
Každou část rozválíme na tenký plát na velikost plechu na nebo opačné straně.
Upečeme v teplé troubě, ale dáváme pozor, protože těsto se rychle upeče.

3

Krém:
Uvaříme puding s mlékem na kaši. Po vychladnuti smícháme s máslem a kondenzovaným mlékem.
Upečené a vychladnuté těsto potřeme krémem a vrch posypeme ml. ořechy.

Marlenka