INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Do mletého masa přidejte rohlíky předem namočené do teplého mléka. Já je používám nastrouhané na strouhanku, těsto je více konzistentní.
Pak přidat ostatní přísady a důkladně promíchejte. Pamatujte, že čím lépe těsto uhnětete, tím budou karbanátky lepší.
Z těsta vytvořte kuličky, které rozplácněte, protože se při snažení znovu stáhnou a nabydou do výšky.

Ingredience
Postup
Do mletého masa přidejte rohlíky předem namočené do teplého mléka. Já je používám nastrouhané na strouhanku, těsto je více konzistentní.
Pak přidat ostatní přísady a důkladně promíchejte. Pamatujte, že čím lépe těsto uhnětete, tím budou karbanátky lepší.
Z těsta vytvořte kuličky, které rozplácněte, protože se při snažení znovu stáhnou a nabydou do výšky.
Zanechte Odpověď