Množství1 Porce
KategorieMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy30 min.Tepelná úprava1 hodina 30 min.Celkový čas2 hod.
Autor.Jarča

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Do mletého masa přidejte rohlíky předem namočené do teplého mléka. Já je používám nastrouhané na strouhanku, těsto je více konzistentní.
Pak přidat ostatní přísady a důkladně promíchejte. Pamatujte, že čím lépe těsto uhnětete, tím budou karbanátky lepší.
Z těsta vytvořte kuličky, které rozplácněte, protože se při snažení znovu stáhnou a nabydou do výšky.

maso

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Do mletého masa přidejte rohlíky předem namočené do teplého mléka. Já je používám nastrouhané na strouhanku, těsto je více konzistentní.
Pak přidat ostatní přísady a důkladně promíchejte. Pamatujte, že čím lépe těsto uhnětete, tím budou karbanátky lepší.
Z těsta vytvořte kuličky, které rozplácněte, protože se při snažení znovu stáhnou a nabydou do výšky.

Masové karbanátky