Možnosti tisku:

Masové karbanátky

Množství1 PorceDoba přípravy30 min.Doba vaření1 hodina 30 min.Celkový čas2 hod.

maso

 700 G Vepřové pleckomleté
 300 G Hovězí přednímleté
 5 KS Rohlíkystrouhanka
 10 KS Česnek
 1 KS Cibulevelká
 1 ČL Pepřmletý
 2 ČL Kmíndrcený
 1 PL Majoránka
 4 KS Vejce
 300 ML Mléko
 3 ČL Sůl
1

Do mletého masa přidejte rohlíky předem namočené do teplého mléka. Já je používám nastrouhané na strouhanku, těsto je více konzistentní.
Pak přidat ostatní přísady a důkladně promíchejte. Pamatujte, že čím lépe těsto uhnětete, tím budou karbanátky lepší.
Z těsta vytvořte kuličky, které rozplácněte, protože se při snažení znovu stáhnou a nabydou do výšky.