INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Vepřové maso nakrájíme na nudličky a dáme do mísy. K nudličkám přidáváme vejce, solamil, mletý cukr, pepř, chilli, worcestr, sójovou omáčku, plnotučnou hořčici, kečup, burské oříšky, olej.
Ostrost pokrmu lze volit množstvím pepře, chilli a ostrého kečupu, taky existují různé typy ostrých sójových omáček.
Pokrm solíme až po připraveném malém vzorku na pánvičce. Vše dobře promícháme a mísu uložíme do lednice. Čím je maso naloženo déle tím lepší výsledný efekt masových nudliček budete mít.
Tepelně maso zpracujeme na pánvičce s rozpáleným olejem. Na mírném plameni maso promícháváme. V okamžiku, kdy se nudličky začínají zabarvovat do hněda, je pokrm hotov, těsně před dokončením / cca 2 minuty / přidáme cca 1 hrst bílého zelí nakrájeného na tenké delší pásky.

Ingredience
Postup
Vepřové maso nakrájíme na nudličky a dáme do mísy. K nudličkám přidáváme vejce, solamil, mletý cukr, pepř, chilli, worcestr, sójovou omáčku, plnotučnou hořčici, kečup, burské oříšky, olej.
Ostrost pokrmu lze volit množstvím pepře, chilli a ostrého kečupu, taky existují různé typy ostrých sójových omáček.
Pokrm solíme až po připraveném malém vzorku na pánvičce. Vše dobře promícháme a mísu uložíme do lednice. Čím je maso naloženo déle tím lepší výsledný efekt masových nudliček budete mít.
Tepelně maso zpracujeme na pánvičce s rozpáleným olejem. Na mírném plameni maso promícháváme. V okamžiku, kdy se nudličky začínají zabarvovat do hněda, je pokrm hotov, těsně před dokončením / cca 2 minuty / přidáme cca 1 hrst bílého zelí nakrájeného na tenké delší pásky.
Zanechte Odpověď