INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
- Maso si nakrájíme na maličké kostičky (komu to nevadí, může maso i pomlít), dáme zatáhnout na rozpuštěné máslo, přidáme vývar a necháme dusit v tlakovém hrnci asi 30 minut (podle kvality masa).
- Do vedlejšího hrnce si dáme asi 2 dl vody, přidáme koření a až se zavaří, tak přidáme rajčata a zase zavaříme. Pak přidáme změklé maso vč. šťávy ve které se dusilo.
- Ve 2 dl vývaru rozmícháme mouku a za stálého míchání přidáme do směsi. Je dobré mít vedle připravenu sklenici s vývarem a průběžně vše ředit na přijatelnou hustotu. Ve finále by měla být hustota trochu větší, protože pokud je to řídké, tak to nepřilne k těstovinám.
- Ostrost omáčky je lépe doladit až na konci, protože i česnek může být ostrý a jídlo by se pak stalo nejedlé. Nehledě na to, že ostrost vynikne až když je vše ostatní dochuceno.

Ingredience
Postup
- Maso si nakrájíme na maličké kostičky (komu to nevadí, může maso i pomlít), dáme zatáhnout na rozpuštěné máslo, přidáme vývar a necháme dusit v tlakovém hrnci asi 30 minut (podle kvality masa).
- Do vedlejšího hrnce si dáme asi 2 dl vody, přidáme koření a až se zavaří, tak přidáme rajčata a zase zavaříme. Pak přidáme změklé maso vč. šťávy ve které se dusilo.
- Ve 2 dl vývaru rozmícháme mouku a za stálého míchání přidáme do směsi. Je dobré mít vedle připravenu sklenici s vývarem a průběžně vše ředit na přijatelnou hustotu. Ve finále by měla být hustota trochu větší, protože pokud je to řídké, tak to nepřilne k těstovinám.
- Ostrost omáčky je lépe doladit až na konci, protože i česnek může být ostrý a jídlo by se pak stalo nejedlé. Nehledě na to, že ostrost vynikne až když je vše ostatní dochuceno.
Zanechte Odpověď