Množství1 Porce
KategorieKuchyněMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy10 min.Tepelná úprava40 min.Celkový čas50 min.
AutorHost

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Na oleji zpěňte červenou cibuli nakrájenou na měsíčky, zlehka osmahněte a oheň stáhněte na minimum.

2

Přidejte víno, med, balzamikový ocet a tymián. Směs nechte 30 minut táhnout (bez pokličky, na co nejnižším ohni).
Poté osolte a opepřete podle chuti a stáhněte z ohně.

3

Mezitím si rozehřejte rendlík a krátce v něm opražte vločky a tymián. Následně do rendlíku vlijte mléko a na malém plameni nechte zhoustnout do požadované konzistence (cca 5 min).

4

Když je kaše hotová, vypněte sporák a přendejte do misky.
Na kaši položte hotovou cibulovou marmeládu a kozí sýr. Pokapejte pár kapkami medu a ozdobte rukolou.

ovesná kaše

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Na oleji zpěňte červenou cibuli nakrájenou na měsíčky, zlehka osmahněte a oheň stáhněte na minimum.

2

Přidejte víno, med, balzamikový ocet a tymián. Směs nechte 30 minut táhnout (bez pokličky, na co nejnižším ohni).
Poté osolte a opepřete podle chuti a stáhněte z ohně.

3

Mezitím si rozehřejte rendlík a krátce v něm opražte vločky a tymián. Následně do rendlíku vlijte mléko a na malém plameni nechte zhoustnout do požadované konzistence (cca 5 min).

4

Když je kaše hotová, vypněte sporák a přendejte do misky.
Na kaši položte hotovou cibulovou marmeládu a kozí sýr. Pokapejte pár kapkami medu a ozdobte rukolou.

Ovesná kaše s cibulovou marmeládou