INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Na oleji zpěňte červenou cibuli nakrájenou na měsíčky, zlehka osmahněte a oheň stáhněte na minimum.
Přidejte víno, med, balzamikový ocet a tymián. Směs nechte 30 minut táhnout (bez pokličky, na co nejnižším ohni).
Poté osolte a opepřete podle chuti a stáhněte z ohně.
Mezitím si rozehřejte rendlík a krátce v něm opražte vločky a tymián. Následně do rendlíku vlijte mléko a na malém plameni nechte zhoustnout do požadované konzistence (cca 5 min).
Když je kaše hotová, vypněte sporák a přendejte do misky.
Na kaši položte hotovou cibulovou marmeládu a kozí sýr. Pokapejte pár kapkami medu a ozdobte rukolou.

Ingredience
Postup
Na oleji zpěňte červenou cibuli nakrájenou na měsíčky, zlehka osmahněte a oheň stáhněte na minimum.
Přidejte víno, med, balzamikový ocet a tymián. Směs nechte 30 minut táhnout (bez pokličky, na co nejnižším ohni).
Poté osolte a opepřete podle chuti a stáhněte z ohně.
Mezitím si rozehřejte rendlík a krátce v něm opražte vločky a tymián. Následně do rendlíku vlijte mléko a na malém plameni nechte zhoustnout do požadované konzistence (cca 5 min).
Když je kaše hotová, vypněte sporák a přendejte do misky.
Na kaši položte hotovou cibulovou marmeládu a kozí sýr. Pokapejte pár kapkami medu a ozdobte rukolou.
Zanechte Odpověď