INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Slávky očistíme od povrchových nečistot. Pokud jsou některé slávky otevřené, vyhodíme je, vždy používáme pouze ty zavřené.
Než se vrhneme na samotné slávky, připravíme si dresink. V hluboké misce smícháme všechny ingredience kromě oleje, a rozmixujeme je ponorným mixérem. Do rozmixované směsi poté pomalinku přimícháme olej.
Troubu i s plechem rozpálíme na 220 °C, následně na plech vysypeme slávky s borovicovým jehličím. Takto pečeme, dokud se slávky neotevřou, což trvá přibližně 6 - 7 minut. Upečené slávky přendáme do misky, přidáme dresink, vše důkladně promícháme a můžeme podávat. Jako příloha se výborně hodí opečená francouzská bageta.

Ingredience
Postup
Slávky očistíme od povrchových nečistot. Pokud jsou některé slávky otevřené, vyhodíme je, vždy používáme pouze ty zavřené.
Než se vrhneme na samotné slávky, připravíme si dresink. V hluboké misce smícháme všechny ingredience kromě oleje, a rozmixujeme je ponorným mixérem. Do rozmixované směsi poté pomalinku přimícháme olej.
Troubu i s plechem rozpálíme na 220 °C, následně na plech vysypeme slávky s borovicovým jehličím. Takto pečeme, dokud se slávky neotevřou, což trvá přibližně 6 - 7 minut. Upečené slávky přendáme do misky, přidáme dresink, vše důkladně promícháme a můžeme podávat. Jako příloha se výborně hodí opečená francouzská bageta.
Zanechte Odpověď