Množství1 Porce
KategorieKuchyně, , Metoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy20 min.Celkový čas20 min.
AutorHost

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Bílková poleva smíchejte vajíčko bílé, moučkový prosátý cukr a vodu do hladka, až poleva zhoustne a misí jen mírně téci.
Chcete-li mít polevu tmavou, můžete do ni vmíchat kakaový prášek.
Ledové polevy polevy zpracujeme co nejrychleji, protože rychle tuhnou.
Polevu dáme do středu a kulatým nožem ji roztíráme tak, aby stékala po stěnách. Na cukroví nanášíme polevu lžičkou tak, že do středu kápneme polevu a krouživým pohybem ji necháme roztéct do krajů.

poleva

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Bílková poleva smíchejte vajíčko bílé, moučkový prosátý cukr a vodu do hladka, až poleva zhoustne a misí jen mírně téci.
Chcete-li mít polevu tmavou, můžete do ni vmíchat kakaový prášek.
Ledové polevy polevy zpracujeme co nejrychleji, protože rychle tuhnou.
Polevu dáme do středu a kulatým nožem ji roztíráme tak, aby stékala po stěnách. Na cukroví nanášíme polevu lžičkou tak, že do středu kápneme polevu a krouživým pohybem ji necháme roztéct do krajů.

Poleva na zákusky