INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Do hrnce si dáme máslo, cibuli a prolisovaný česnek a za stálého míchání opékáme asi 3 minuty.
Přidáme drcená rajčata, asi 2 dl vývaru, přidáme koření a až se zavaří, tak vrátíme do omáčky i opečené kuličky a přivedeme k mírnému varu. Za stálého míchání vaříme 10 minut.
Ve finále by měla být hustota trochu omáčky větší, protože pokud je řídká, tak nepřilne k těstovinám.
Ostrost omáčky je lépe doladit až na konci, protože i česnek může být ostrý a jídlo by se pak stalo nejedlé. Nehledě na to, že ostrost vynikne až když je vše ostatní dochuceno.

Ingredience
Postup
Do hrnce si dáme máslo, cibuli a prolisovaný česnek a za stálého míchání opékáme asi 3 minuty.
Přidáme drcená rajčata, asi 2 dl vývaru, přidáme koření a až se zavaří, tak vrátíme do omáčky i opečené kuličky a přivedeme k mírnému varu. Za stálého míchání vaříme 10 minut.
Ve finále by měla být hustota trochu omáčky větší, protože pokud je řídká, tak nepřilne k těstovinám.
Ostrost omáčky je lépe doladit až na konci, protože i česnek může být ostrý a jídlo by se pak stalo nejedlé. Nehledě na to, že ostrost vynikne až když je vše ostatní dochuceno.
Zanechte Odpověď