Množství1 Porce
KategorieKuchyně, Metoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy10 min.Tepelná úprava20 min.Celkový čas30 min.
AutorHost

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Nakrájíme rajčata na hrubo a cibuli na jemné kousky, natrháme mátu a smícháme s moukou. Nakonec okořeníme a osolíme a smažíme v oleji, něco jako malé karbanátky.
Pamatujte, že čím jsou rajčata zralejší, tím lépe. Máte-li jen taková ta "supermarketová" bez chuti, přidejte trochu citronové šťávy.

RAJČATOVÝ KEFTÉS

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Nakrájíme rajčata na hrubo a cibuli na jemné kousky, natrháme mátu a smícháme s moukou. Nakonec okořeníme a osolíme a smažíme v oleji, něco jako malé karbanátky.
Pamatujte, že čím jsou rajčata zralejší, tím lépe. Máte-li jen taková ta "supermarketová" bez chuti, přidejte trochu citronové šťávy.

Rajčatový keftés