INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Vepřovou kýtu naporcujeme na menší řízky, které naklepeme, posolíme a opepříme.
Těstíčko: Rozšleháme vejce s vodou, dále vmícháme mouku, škrob, sůl, oregano a česnek.
Těstíčko musí mít hustotu podobnou palačinkovému těstu, je-li řídké, přidejte mouku.
Na rozpáleném oleji a na mírném plameni řízky namočené v těstíčku z obou stran opečeme do zlatava.

Ingredience
Postup
Vepřovou kýtu naporcujeme na menší řízky, které naklepeme, posolíme a opepříme.
Těstíčko: Rozšleháme vejce s vodou, dále vmícháme mouku, škrob, sůl, oregano a česnek.
Těstíčko musí mít hustotu podobnou palačinkovému těstu, je-li řídké, přidejte mouku.
Na rozpáleném oleji a na mírném plameni řízky namočené v těstíčku z obou stran opečeme do zlatava.
Zanechte Odpověď