Množství1 Porce
KategorieKuchyněMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy30 min.Tepelná úprava20 min.Celkový čas50 min.
Autor.Jarča

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Kuličky bezu chvíli povařte ve vodě a vše rozmixujte. Znovu dát na oheň a přidat ostatní ingredience a 10 minut povařit. Šťávu přecedit a naplnit do lahví. Aby se šťáva nekazila, tak do každé láhve dáme 1 lžíci alkoholu.

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Kuličky bezu chvíli povařte ve vodě a vše rozmixujte. Znovu dát na oheň a přidat ostatní ingredience a 10 minut povařit. Šťávu přecedit a naplnit do lahví. Aby se šťáva nekazila, tak do každé láhve dáme 1 lžíci alkoholu.

Sirup z černého bezu