Množství2 Porcí
KategorieKuchyně, Metoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy5 min.Tepelná úprava10 min.Celkový čas15 min.
Autor.Jarča

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Plátky chleba nahoře potřeme hořčicí.
Vejce rozšleháme se solí, pepřem a strouhankou, nalijeme na rozpálenou pánev (s olejem) a omeletu z obou stran osmažíme.
Ještě horkou rozkrojíme na polovinu a dáme na chléb. Zase potřeme hořčicí a nahoru dáme plátky okurky, kapie a cibule.

smaženka

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Plátky chleba nahoře potřeme hořčicí.
Vejce rozšleháme se solí, pepřem a strouhankou, nalijeme na rozpálenou pánev (s olejem) a omeletu z obou stran osmažíme.
Ještě horkou rozkrojíme na polovinu a dáme na chléb. Zase potřeme hořčicí a nahoru dáme plátky okurky, kapie a cibule.

Smaženky klasické