Množství1 Porce
Doba přípravy20 min.Tepelná úprava20 min.Celkový čas40 min.
AutorAdministrátor

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Smíchejte vodu, chmel, zázvor, smrkové větvičky a vařte, dokud všechen chmel neklesne na dno.

Tekutinu proceďte do jiné nádoby a smíchejte s melasou.

Ve sklenici teplé vody rozmíchejte kvasnice a přidejte do vychladlé tekutiny.

Přikryjte a nechejte stát 48 hodin.

Nalňte do lahví, zavíčkujte je a nechejte stát na teplém místě (21-24°C) asi 5 dní.

Nyní je možno pivo konzumovat.

Skladujte ve vzpřímené poloze na chladném místě.

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Smíchejte vodu, chmel, zázvor, smrkové větvičky a vařte, dokud všechen chmel neklesne na dno.

Tekutinu proceďte do jiné nádoby a smíchejte s melasou.

Ve sklenici teplé vody rozmíchejte kvasnice a přidejte do vychladlé tekutiny.

Přikryjte a nechejte stát 48 hodin.

Nalňte do lahví, zavíčkujte je a nechejte stát na teplém místě (21-24°C) asi 5 dní.

Nyní je možno pivo konzumovat.

Skladujte ve vzpřímené poloze na chladném místě.

Smrkové pivo