INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Smíchejte vodu, chmel, zázvor, smrkové větvičky a vařte, dokud všechen chmel neklesne na dno.
Tekutinu proceďte do jiné nádoby a smíchejte s melasou.
Ve sklenici teplé vody rozmíchejte kvasnice a přidejte do vychladlé tekutiny.
Přikryjte a nechejte stát 48 hodin.
Nalňte do lahví, zavíčkujte je a nechejte stát na teplém místě (21-24°C) asi 5 dní.
Nyní je možno pivo konzumovat.
Skladujte ve vzpřímené poloze na chladném místě.

Ingredience
Postup
Smíchejte vodu, chmel, zázvor, smrkové větvičky a vařte, dokud všechen chmel neklesne na dno.
Tekutinu proceďte do jiné nádoby a smíchejte s melasou.
Ve sklenici teplé vody rozmíchejte kvasnice a přidejte do vychladlé tekutiny.
Přikryjte a nechejte stát 48 hodin.
Nalňte do lahví, zavíčkujte je a nechejte stát na teplém místě (21-24°C) asi 5 dní.
Nyní je možno pivo konzumovat.
Skladujte ve vzpřímené poloze na chladném místě.
Zanechte Odpověď