INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Ingredience jen důkladně promícháme. Kdo má rád může přidat rozinky.
Na koláče, které budeme nádivkou plnit nelze použít "vaničkový" tvaroh, protože obsahuje mnoho syrovátky. Z tvarohu je potřeba tvarovat hrudky. Nesmí být ale ani sražený, aby se dala nádivka vymíchat do hladké hmoty. Kostky tvarohu můžete propíchat vidličkou, dáte je na nějaký savý materiál a na dva dny je něčím zatížíte, aby vytekla syrovátka.
A NAOPAK. Potřebujeme-li tvaroh na rozetření na těsto, pak je potřeba řidší konzistence. Máme-li tedy tvaroh moc hustý, přidáme jogurt nebo mléko.
Do tvarohu zamícháme, pudink, cukr, popuštěné máslo, žloutek a nakonec sníh z bílků.
Náplň je určena na rychlé rozetření na těsto, protože sníh by při dlouhém zpracování spadl.

Ingredience
Postup
Ingredience jen důkladně promícháme. Kdo má rád může přidat rozinky.
Na koláče, které budeme nádivkou plnit nelze použít "vaničkový" tvaroh, protože obsahuje mnoho syrovátky. Z tvarohu je potřeba tvarovat hrudky. Nesmí být ale ani sražený, aby se dala nádivka vymíchat do hladké hmoty. Kostky tvarohu můžete propíchat vidličkou, dáte je na nějaký savý materiál a na dva dny je něčím zatížíte, aby vytekla syrovátka.
A NAOPAK. Potřebujeme-li tvaroh na rozetření na těsto, pak je potřeba řidší konzistence. Máme-li tedy tvaroh moc hustý, přidáme jogurt nebo mléko.
Do tvarohu zamícháme, pudink, cukr, popuštěné máslo, žloutek a nakonec sníh z bílků.
Náplň je určena na rychlé rozetření na těsto, protože sníh by při dlouhém zpracování spadl.
Zanechte Odpověď