Množství1 Porce
KategorieKuchyněMetoda vaření
Hodnocení
Doba přípravy10 min.Tepelná úprava10 min.Celkový čas20 min.
Autor.Jirka

INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:

1

Tvarohové nohy si připravíme tak, že rozšleháme vejce, přidáme tvaroh, rozmícháme, přidáme mouku, opět zamícháme a osolíme.
Těsto necháme chvilku odpočinout, poté ho dáme na prkénko a nožem děláme noky, které rovnou vhazujeme do vroucí vody. Vaříme, až vyplavou na povrch.
Vhodné jako příloha k masům, omáčkám, ale i jako součást sladkých jídel

Tvarohové noky

Podíl

 

Ingredience

Postup

1

Tvarohové nohy si připravíme tak, že rozšleháme vejce, přidáme tvaroh, rozmícháme, přidáme mouku, opět zamícháme a osolíme.
Těsto necháme chvilku odpočinout, poté ho dáme na prkénko a nožem děláme noky, které rovnou vhazujeme do vroucí vody. Vaříme, až vyplavou na povrch.
Vhodné jako příloha k masům, omáčkám, ale i jako součást sladkých jídel

Tvarohové noky