INGREDIENCE - jednotlivé položky na vaření:
Suché ingredience v míse smícháme dohromady.
Žloutky rozmícháme s máslem.
Do středu suchých ingrediencí dáme hromádku másla se žloutky a vypracujeme těsto.
Těsto nechat 1 den odpočinout v lednici, aby se chutě propojily.
Druhý den tvarujte rohlíčky, které klademe na plech s pečícím papírem. Rohlíčky trochu vyrostou, proto necháváme asi 1 cm rozestup.
Vyhřejeme troubu na 170 st. a pečeme až je spodní část rohlíčku růžová.
Nechte trochu vychladnout, pak opatrně stáhněte pečící papír z plechu (abyste plech mohli dále použít) a nechejte je úplně zchladnout, jinak se rohlíčky polámou.
Další den můžete rohlíčky obalit v moučkovém + vanilkovém cukru.

Ingredience
Postup
Suché ingredience v míse smícháme dohromady.
Žloutky rozmícháme s máslem.
Do středu suchých ingrediencí dáme hromádku másla se žloutky a vypracujeme těsto.
Těsto nechat 1 den odpočinout v lednici, aby se chutě propojily.
Druhý den tvarujte rohlíčky, které klademe na plech s pečícím papírem. Rohlíčky trochu vyrostou, proto necháváme asi 1 cm rozestup.
Vyhřejeme troubu na 170 st. a pečeme až je spodní část rohlíčku růžová.
Nechte trochu vychladnout, pak opatrně stáhněte pečící papír z plechu (abyste plech mohli dále použít) a nechejte je úplně zchladnout, jinak se rohlíčky polámou.
Další den můžete rohlíčky obalit v moučkovém + vanilkovém cukru.
Zanechte Odpověď